Met vrijloopfunctie

Deurdrangers met vrijloopfunctie worden voornamelijk in combinatie met een brand- en rookmeldsysteem toegepast. De vrijloopfunctie zorgt ervoor dat er geen weerstand van de deursluiterveer merkbaar is, waardoor het openen van de deur niet zwaarder zal gaan, ondanks het gebruik van een deurdranger. Dit verhoogt het gebruiksgemak aanzienlijk en het is een belangrijk voordeel bij intensief gebruikte deuren.                                                             

Veiligheid

Bij alarm of spanningsuitval sluit de deur automatisch en gecontroleerd. Bij gewone omstandigheiden, blijft de deur ongeremd vrij bewegelijk en wordt deze niet automatisch gesloten. Dit deurdrangersysteem is dan ook bijzonder geschikt voor brand- en rookwerende deuren in seniorenwoningen, invaliden- en zorgcentra en ziekenhuizen. Optioneel: de variant met geïntegreerde rookmeldcentrale. Weijman Deursystemen levert en/of monteert deurdrangers van het kwaliteitsmerk Dorma.

Wilt u weten welke deurdranger voor u het meest geschikt is? Neem contact met ons op voor een eerlijk advies. Bel of mail: 0318-830217 of info@weijmandeursystemen.nl.